Bliv værtsfamilie

Bliv værtsfamilie for en kunstner

De ti kunstnere bor i private hjem rundt i Sønderborg Kommune. Flere familier har været med fra første år. Det har hen over årene ført til mange nye og overraskende venskaber.

I år søger vi atter fgamilier til vores kunstnere. Vil du være en af dem? Det bliver en stor oplevelse.

 

Forventninger til værtsfamilier 2019

Kost og logi

Værtsfamilien sørger for overnatning af kunstneren fra d. 16. juni – 22. juni 2019

Vi håber på fleksibilitet vedr. ankomst og afrejsedatoen.

Værtsfamilien sørger for morgenmad og aftensmad. WoodSculpture sørger for kunstneren får frokost, frugt, vand og kaffe på pladsen.

 

Kørsel

Værtsfamilien sørger for afhentning/aflevering på nærmeste station (bus, tog m.m. detaljerne aftales med projektleder Line Sørensen).

Værtsfamilien sørger for kørsel og afhentning til og fra Sønderborg Slot, så kunstneren kan arbejde fra kl. 9.00 – 18.00

 

Arrangementer for værtsfamilien

Deltagelse i officiel åbning søndag den 17. juni. Nærmere info følger.

Tirsdag den 19. juni kl. 18.30 inviterer projektet til Fællesaften på Alsion. Arrangementet foregår i caféen og der vil blive serveret mad og drikke. Tilmelding skal ske via nemt tilmeld inden d. 14. juni kl. 12.00. Man kan tilmelde 2 personer fra hver værtsfamilie. Tilmelding skal ske via NemTilmeld: https://kultursonderborg.nemtilmeld.dk/64/

Lørdag den 23. juni er der officiel afslutning ved Sønderborg slotskaj- og her ser vi også gerne at værtsfamilierne deltager. Nærmere program følger.

 

 

Vil du vide mere - eller vil du gerne være værtsfamilie, så kontakt Line Sørensen, lnsr@sonderborg.dk / 27 90 81 79

 

 

Om WoodSculpture

 

Hvor sker det?

7. træskulpturuge foregår 16. - 22. juni på havnen i Sønderborg foran slottet. Man kan besøge pladsen hver dag klokken 9 - 18. Entreen er gratis.

 

Hvem står bag?

Det er nu sjettee år, at Uwe Wolff's Fond og Center for Kultur, Sønderborg Kommune samarbejder om at skabe verdenskunst i bybilledet.

 

Vil du vide mere?

Uwe Wolff's Fond: Finn Johansson - mail@blommeskobbel.dk

Sønderborg Kommune: Tanja Zeba, tzeb@sonderborg.dk + Ulla Hermann, ulhr@sonderborg.dk

Presse: Stine Dudda - indu@sonderborg.dk

 

 

 

Hvad er Uwe Wollf’s Fond?

Uwe Wolff var bilhandler i Sønderborg. Han handlede hovedsageligt med brugte biler og drev samtidigt autoværkstedet Wolff Auto A/S med sin bror. Dette firma favnede også udlejning af ejendomme til privat  og erhvervsmæssigt brug.

 

Uwe Wolff var ikke gift, og han havde ingen børn.

 

Ved sin død havde Uwe Wollf oprettet et testamente. Han havde besluttet, at hans formue skulle tilgå en nyoprettet fond.

 

Den skulle tilgodese kulturelle formål i Sønderborg Kommune.

 

Woodsculpture er et af disse kulturelle formål, som siden 2012 har skabt glæde ikke kun i løbet af skulpturugen, men også for de institutioner, der hjver år udvælges til at modtage en skulptur.