For børn

Nøj, det' for børn!

 

Igen i år byder WoodSculpturepladsen på masser af aktiviteteter for børn. Tema for 2019 er FNs Verdensmål.

 

Sculpture4kids

I dagstimerne er Sculpture4kids for 2. klasserne, hvor eleverne i år vil være med til at skabe en fælles skulptur i samarbejde med House of Creativity.

I workshoppen er der fokus på faget billedkunst. Børnene vil arbejde med farvepaletten af  FN’s 17 Verdensmål. Via skulpturerne og farverne sætter børnene fokus på Verdensmålene gennem billedkunst. 2. klasserne vil desuden opleve både foredrag om skulpturer samt komme på skulpturløb i Sønderborg midtby.

 

Om eftermiddagen åbner Sculpture4kids op for alle børn i hverdagene og formiddag i weekenderne. Her vil børnene sammen med en voksen få muligheden for at kreere udendørs spil i træ helt fra bunden. Man vil kunne se den færdige fællesskulptur lørdag 22. juni på pladsen.

 

MiniWood

Som noget nyt i år åbner MiniWood for dagtilbuddene i dagstimerne. Teltet faciliteres af Naturvejlederne i Sønderborg Kommune og naturvejleder Tobias Præstholm Ehmsen.

De mindre børn vil få en oplevelse af kunsten at arbejde med træ. Og de får kendskab til at udtrykke sig gennem denne kunstform, når de prøver

kræfter med at samle træfigurer i MiniWood workshoppen.

 

MiniWood åbner op for alle børn med aktivitet om eftermiddagen i hverdagene og formiddag i weekenderne.

 

Alle er velkomne - men husk en voksen

Alle børn er velkomne. Det er dog et krav, at børn skal ledsages af en voksen.